• Jessica de Korte
 • Jessica de Korte

  Fietsvlogger
  Travel Lite+

  Een toertje door de Haagse duinen, of het Grolloërveen. Ook dat is werelds fietsen volgens Jessica de Korte (35). Ze noemt dat Wereldfietser-in-een-dag. Tijdens een klein fietsrondje doet ze volop ontdekkingen met onvergetelijke ontmoetingen. Ze raakt in gesprek met een oud-wielrenkampioen, traditionele palingvisser of wijnboer.

  Dichtbij huis is zoveel moois te zien. En dus verkent Jessica graag Nederland en Europa op de fiets, met soms ook uitstapjes naar verre oorden. Ze is geen kilometerknaller, maar een slow fietser. Het gaat haar om het gemak waarmee de fiets haar op nieuwe plekken brengt.

  Als Fietsvlogger op YouTube maakt Jessica videodagboeken over haar nieuwste ontdekkingen, ontmoetingen en inzichten. Ook schrijft en fotografeert ze voor onder meer FietsActief, Trouw en Het Laatste Nieuws.

Met de fiets op de boot en op zoek naar de Jungfrau

Met een typisch Zwitserse boot over het Thunermeer naar Interlaken. Turquoise water. Houten huizen met puntdaken. Oh, en de fiets mag mee! De Jungfrau, een iconische berg, moet hier ook ergens zijn. We gaan op zoek en laten ons verrassen door de sierlijke duikvluchten van de alpenkauw.

Lees meer


Een rondje door de polder

Jessica fietst vanuit Schoonhoven naar onder meer Oudewater, waar de oude heksenwaag staat. Op de fiets langs rivieren en watertjes. Koeien, schapen, bootjes en polders.

Lees meer


Zoetigheid in Zwitserland

Chocolade, merengue en Gruyere-double cream. Die calorieën fiets je er toch wel weer vanaf! In Zwitserland kom ik genoeg zoetigheid tegen. En het typische Zwitserse landschap, met bergen, koeien & kitsch.

Lees meer


Vlogger Jessica haalt haar hypermoderne Santos op

Jessica vlogt over haar fietsavonturen met haar nieuwe Santos Travel Lite+. Ze is hartstikke nerveus als ze haar fiets gaat ophalen, maar blij met dit stukje techniek stapt ze meteen op voor een reportage over het kunst-spoelhuisje in Eindhoven.

Lees meerContact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.